Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Heb je altijd al een muziekinstrument willen bespelen of heb je in het verleden al eens een instrument bespeeld en wil je deze hobby weer oppakken, dan ben je van harte welkom bij Harmonie St. Caecilia Gendt.
Zowel bij het harmonieorkest als de slagwerkgroep is er nog plaats voor nieuwe leden in alle leeftijdscategorie├źn.
St. Caecilia heeft er voor gekozen om geen marcherende optredens meer te verzorgen, maar louter concerterend op te treden tijdens (thema)concerten.
Dus lekker muziek maken in een ongedwongen sfeer met een uitdagend, populair programma.
Het harmonieorkest repeteert elke maandag en de slagwerkgroep elke woensdag vanaf 20.00 uur.
Alle repetities vinden plaats in de theaterzaal van Providentia, Dorpstraat 5.
Je kunt altijd even langs komen om een kijkje te nemen, je bent van harte welkom!
Wil je meer informatie over St. Caecilia? Kijk dan op www.harmoniegendt.nl
 of stuur een mail naar secretariaat@harmoniegendt.nl

Posted in Uncategorized.