Expeditie Stroom van de Waal

Harmonie St. Caecilia Gendt werkt binnenkort mee aan het muziektheaterspektakel Expeditie Stroom van de Waal.
Muziektheater De Plaats maakt op vijf prachtige locaties in het stroomgebied van De Waal vijf prachtige muziektheaterscenes. Dans in de immense oude steenfabriek in de Millingerwaard, een mis voor harmonie, koor en acteurs in de kerk in Gendt, een wonderlijke optocht voor bigband, dansers en paard die als een film over de dijk voorbij trekt, een scène voor dansers, vlaggen en vendelzwaaiers op de landtong van fort Pannerden en tot slot een ode aan het laatste schip uitgevoerd door harmonie, koor en schip in de sinds twee jaar verlaten scheepswerf van Millingen. Het publiek reist lopend, per pont en per dubbeldekker van voorstelling naar voorstelling, dwars over de rivier, dwars door de prachtige natuur van de Gelderse Poort. Een unieke muziektheatervoorstelling op unieke locaties.

De voorstellingen zijn op woensdag 6, donderdag 7, vrijdag 8, zaterdag 9 en op woensdag 13, donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 juli om 19.00 uur.

Binnenkort meer informatie over dit spektakel!
Kan je niet wachten? Kijk dan alvast op www.stroomvandewaal.nl

Posted in Uncategorized.