Opleiding

De opleiding tot blazer of slagwerker wordt door Harmonie St. Caecilia zelf verzorgd. De vereniging heeft voor elke instrumentgroep een eigen leraar of lerares in dienst. Er is een leraar die de lessen verzorgt voor koperen instrumenten zoals trompet, trombone, bariton etc., iemand voor houten blaasinstrumenten zoals klarinet en saxofoon, een lerares voor dwarsfluit en een instructeur voor de opleiding tot slagwerker, voor het bespelen van een trom, pauken, drums etc..

De leerling mag een instrument kiezen welke hij of zij graag wil bespelen, echter het instrument moet wel passen binnen het orkest. Zo kun je bijvoorbeeld geen 7 dwarsfluiten in het orkest hebben en maar één trompet of klarinet. De samenstelling van het orkest is natuurlijk belangrijk.

De opleiding wordt verzorgd door enthousiaste en gemotiveerde leraren.
De lessen vinden plaats in Zaal Providentia, Dorpstraat 5 te Gendt.

Voor inlichtingen over opleidingen en aanmelding van nieuwe leden kunt u contact opnemen met:

e-mail: ledenadministratie@harmoniegendt.nl