Kom je ook een instrument bespelen?

Altijd al gedroomd om een instrument te bespelen, maar is het er nooit van gekomen? Denkt u dat u er niet tussen past, of bent u bang dat u te oud bent?
Bij Harmonie St. Caecilia Gendt hoeft u daar niet bang voor te zijn! “Je bent nooit te oud om te leren” is het motto dat vaak bij ons klinkt. Als u bij ons een instrument komt bespelen zult u eerst individuele les krijgen totdat u er klaar voor bent om bij het harmonieorkest of de slagwerkgroep te gaan spelen. 
Voordat dit zover is, kunt u eerst drie gratis proeflessen uitproberen met het instrument van uw keuze. Ook mag u altijd eens vrijblijvend bij een repetitie komen kijken.
Heeft u ooit een instrument bespeeld en mist u het stiekem wel een beetje? Dat begrijpen we natuurlijk wel! Maar het is natuurlijk nooit te laat om weer muziek te maken. We zullen u met open armen ontvangen. U hoeft natuurlijk niet hetzelfde instrument te bespelen als de vorige keer, u kunt altijd weer opnieuw beginnen. Ook in dit geval zijn drie gratis proeflessen erbij inbegrepen. Ook kunt u altijd een keer vrijblijvend langskomen om te luisteren bij een repetitie of om na een repetitie gezellig te praten bij de bar.

We zien u graag een keer!

De repetities vinden plaats in Zaal Providentia te Gendt op de volgende tijden:
 
Harmonieorkest
Maandagavond van 20.00-22.00 uur
 
Slagwerkgroep
Woensdagavond van 20.00-22.00 uur
 

Posted in Nieuws.