Aanmelden Vossenjacht Kersenfeest

Dit jaar wordt het Kersenfeest georganiseerd door Harmonie St. Caecilia en voor alle leerlingen van groep 4 t/m 8 organiseren we op zaterdagmiddag 27 juni een vossenjacht.

Een vossenjacht is een speurtocht die je loopt in groepjes en waarbij je op zoek gaat naar “vossen”. Dat zijn verklede personen die je tijdens de route tegenkomt en waarbij je als groepje een opdracht moet uitvoeren. Als je de opdracht goed hebt uitgevoerd verdien je daar één of meerdere letters. Heb je aan het eind van de tocht alle letters verzameld, dan kun je daar een woord van maken. Heb je het juiste woord dan verdien je met je groepje een leuke prijs. Ook hebben we voor iedereen die meedoet een verrassing.

De vossenjacht begint om 13.30 uur en start bij de carrousel-tent bij Providentia. Het duurt ongeveer tot 16.00 uur. De tocht wordt gelopen in groepjes en iedere groep zal door een volwassene worden begeleid. Onderweg krijg je wat te eten en drinken, neem bij warm weer wel wat extra water mee!

Deelname is gratis!

Wil je meedoen? Geef je dan op voor 10 juni a.s. via het volgende emailadres: vossenjachtkersenfeest@gmail.com. Vermeld bij opgave je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en in welke groep je zit.

Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep wil, kun je dat aangeven. Vermeld dan even zijn/haar naam en leeftijd.

Heb je nog vragen? Dan kun je een mailtje sturen naar bovenstaand emailadres.

Wij hopen op een grote deelname!!

Posted in Nieuws.